__________

W
erkwijze

__________

Wij maken de meubels, op wat kleine items op voorraad na, uitsluitend op bestelling. We hebben gemerkt dat het zelf samenstellen van een meubel, men steeds meer aanspreekt. Dus geen massaproduktie en steeds dezelfde kasten, maar een uniek persoonlijk meubel.

In de rubriek portfolio vind je meubels die in opdracht voor eerdere klanten gemaakt zijn. Het fungeert als het ware als een `etalage`! Je kunt hier dus idee├źn opdoen voor als je een meubel van sloophout door ons wilt laten maken. Dus qua model, kleurgebruik, afmetingen en hang- en sluitwerk

De meubels worden gemaakt in onze eigen werkplaats, het eindresultaat is dus een geheel naar jouw wens gemaakt meubel. Uiteraard is eigen inbreng ook welkom, je zit niet vast aan de getoonde modellen. We maken gebruik van pallets, oude kasten, oud tuinhout, sloophout uit oude huizen etc. Ieder meubelstuk is weer anders door het gebruik van oud hout.

Dit past mooi in het kader van recycling en duurzaamheid & recycling & een circulaire economie!

De meubels worden in principe niet demontabel vervaardigd. We kunnen een meubel wel demontabel maken, de meerprijs hiervoor is 50/100 euro, dat ligt aan het model. Uiteraard met duidelijke instrukties voor het monteren. Het kan handig zijn als een kast bijvoorbeeld niet door het trapgat past. Verder zijn de meubels in principe ongelakt, dus naturel. Ze kunnen echt tegen een stootje en zijn gewoon met een vochtige of droge doek af te nemen. Wil je toch een extra bescherming, bijvoorbeeld voor een eettafel, dan kunnen we het desgewenst aflakken (3x) met een matte of glanslak. De meerprijs hiervoor is op aanvraag, het ligt aan het soort meubel. Houd er wel rekening mee dat het hout een tikje donkerder wordt. Voor meer informatie c.q. een vrijblijvende prijsopgaaf, graag een mailtje naar renatavisee@sloophoutwerk.nl.