__________

H
uisregels

__________

PRIJZEN:

Genoemde prijzen zijn inclusief BTW (21%) en exclusief bezorg- c.q. verzendkosten.

MEERWERK PRIJZEN:

In principe maken we de kasten altijd uit een stuk, dus niet demontabel, hierdoor zijn de schroefgaten etc. altijd netjes weggewerkt en zie je die dus nergens. Mocht dit echter problemen geven, doordat een kast niet naar boven kan bijvoorbeeld, is het mogelijk om het meubel demontabel te maken. Dit is echter wel meer werk, de meerprijs hiervan is 50/75 euro, afhankelijk van het model. Uiteraard met instrukties hoe het meubel in elkaar te zetten. De meubels zijn ongelakt en kunnen zonder echt wel tegen een stootje. Voor een tafelblad etc. is het echter soms wel handig het af te lakken. Voor het lakken vragen wij een meerprijs, deze is afhankelijk van het soort meubel, dus op aanvraag. Het is ook mogelijk om aan de achterkant van een kast rekening te houden met een plint, zodat de kast netjes en strak tegen de muur staat. Is de plint lager dan het pootje, kan dit zonder een meerprijs, is de plint echter hoger dan het pootje, komt hier een meerprijs bij van 30 euro per strekkende meter.

VERZEND-/BEZORGKOSTEN:

In principe bezorgen wij niet, een uitzondering kan gemaakt worden binnen een straal van 20 km van Wijk bij Duurstede. Mocht het ophalen echt een probleem zijn, kijken we altijd samen naar een oplossing. LET OP: we laten op tijd weten als een meubel klaar is en het kan worden opgehaald, dit dient te geschieden binnen 1 week ! Het gebeurt de laatste tijd steeds vaker dat meubels langer blijven staan om wat voor reden dan ook, we hebben hier echter GEEN ruimte voor ! We doen ons best de meubels volgens onze strakke planning te maken, fijn dus als de klant dit waardeert en zijn bestelde meubel z.s.m. komt ophalen! Kleingoed kan verzonden worden via PostNL ad. € 7,50 en € 17,50 euro, afhankelijk van het gewicht en afmeting. Pakjes worden binnen 5 werkdagen na bijschrijving van het verschuldigde bedrag verzonden.

BESTELLEN/BETALEN/LEVERING:

Bestellen kan per e-mail of telefonisch. U ontvangt dan een orderbevestiging per e-mail met de betaalspecificaties. Betalingen en aanbetalingen dienen binnen 7 dagen te geschieden. In de offerte wordt duidelijk de week(en) aangegeven waarin het meubel gepland staat, overmacht daargelaten uiteraard. Dit is echter pas vast, als de verschuldigde aanbetaling binnen is. Bestellingen waarvan de aanbetaling reeds gedaan is, zijn bindend. Bestellingen c.q. opdrachten die na 7 dagen niet betaald zijn, worden automatisch geannuleerd.

PRIVACYVERKLARING:

Sloophoutwerk.nl ontvangt persoonsgegevens van u, uiteraard doordat u een bestelling doet via het bestelformulier van de webshop, een opdracht plaatst voor het maken van een meubel, via een mail, of via Marktplaats, een advertentiekanaal voor Sloophoutwerk.nl. Lees voor dit laatste de privacyverklaring van Marktplaats. Marktplaats werkt met tijdelijke afgeschermde emailadressen, u geeft zelf uw `normale`mailadres door als daar om gevraagd wordt door Sloophoutwerk.nl.

Ook voor het maken van een offerte of het versturen van informatie worden uw gegevens gebruikt, uitsluitend als u daar zelf het verzoek voor ingediend hebt. Dit betreft de volgende gegevens: - uw naam - uw adres - uw emailadres - uw telefoonnummer - voor zakelijke klanten: uw BTW nummer en KvK nummer

Sloophoutwerk.nl gebruikt uw gegevens om uw bestelling te verwerken c.q. uit te voeren: het versturen per post of het maken van een afspraak voor het ophalen van het artikel in de winkel of werkplaats. Sloophoutwerk.nl verstuurt geen nieuwsbrieven en/of aanbiedingen per post of mail.

Sloophoutwerk.nl verstrekt uw gegevens niet aan derden, er is slechts een persoon verantwoordelijk voor het verwerken van uw gegevens, de eigenaar R. Visee-Gerritsen. Niemand anders kan bij uw gegevens, de data wordt oppeslagen op de server van VDX, de webhost, dit gebeurt AVG proof.

Sloophoutwerk.nl bewaart uw gegevens niet langer dan strikt noodzakelijk om bovenstaande doelen te realiseren.

Sloophoutwerk.nl gaat heel secuur om met uw gegevens en neemt maatregelen om misbruik, onbevoegde ingang etc. aan te pakken. Als u van mening bent dat dit niet correct gebeurt, neem dan contact op per mail: renatavisee@sloophoutwerk.nl

U heeft ten alle tijden het recht uw gegevens te laten verwijderen of te corrigeren.

Deze verklaring kan worden gewijzigd indien dit nodig is. Deze wijziging kan ten alle tijden worden aangekondigd/ingezien.

Sloophoutwerk.nl is onderdeel van Bezige Bebie

Vestigingsadres: Weidedreef 94, 3947 NW Langbroek

KvK: 30204955 te Utrecht

Telefoon: 0614641254

Email: renatavisee@sloophoutwerk.nl

BETALING: (Aan)betaling uitsluitend vooraf op IBAN NL 58 RABO 0140 8461 15 t.n.v. Bezige Bebie te Langbroek.

WET KOPEN OP AFSTAND/HERROEPINGSRECHT:

Voor de op voorraad, dus reeds gemaakte goederen, geldt de wettelijke 14 dagen bedenktijd, niet tevreden geld terug ! Het kan het gewoon worden geretourneerd, graag wel van te voren aankondigen per mail of telefoon. De verzendkosten zijn in dat geval voor eigen rekening. Dit geldt echter niet voor de in opdracht gemaakte meubels. Er is wettelijk geregeld dat hier geen bedenktijd voor is ingesteld, het meubel wordt immers speciaal voor u gemaakt. Mocht een meubel na het maken onverhoopt niet worden opgehaald, blijft de opdracht bindend: de aanbetaling wordt niet geretourneerd, we hebben immers kosten moeten maken !

GARANTIE:

Op de meubels geven we een garantie van 1 jaar. Een klacht is gegrond als deze niet is veroorzaakt door:
- Onredelijk gebruik
- Gevolg door onoordeelkundig of oneigenlijk gebruik
- onjuiste opslag of onderhoud door koper of door derden
- kromtrekken van het hout
- het werken van hout (zie hieronder verdere uitleg)

Gezien het gaat om sloophouten meubelen, willen wij u erop wijzen dat het hout kan gaan werken. In de winter zal het, wanneer de luchtvochtigheid in huis aan de lage kant is, enigszins krimpen. Dit trekt weer weg als de luchtvochtigheid weer toeneemt. Ideaal is een luchtvochtigheid tussen de 50 en 65%. Wij geven geen garantie op het eventuele werken/kromtrekken van het hout. Wij kiezen het beste hout uit en bewerken dat met de hand en deels machinaal. De producten worden in onze eigen werkplaats gemaakt. Een van de prioriteiten is het glad maken van het hout, veel van onze meubels komen tenslotte in de kinderkamer te staan. We besteden grote aandacht aan de eindcontrole voordat een product de deur uitgaat.