Huisregels

Verzend- en bezorgkosten

De meubels worden gratis thuisbezorgd binnen Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Ophalen behoort ook tot de mogelijkheden. De leverdatum stellen we in overleg vast.

Bestellen, betaling en levering

Bestellen of het aanvragen van een offerte kan uitsluitend via het offerteformulier of per e-mail. Voor meer informatie kunt u altijd bellen. U ontvangt een orderbevestiging per e-mail met de betaalspecificaties en factuur. Betalingen en aanbetalingen dienen binnen 7 dagen te geschieden. Bestellingen c.q. opdrachten die na 7 dagen niet betaald zijn, worden automatisch geannuleerd. Ook krijgt u een indicatie van de levertijd. Dit staat echter pas vast, als de verschuldigde aanbetaling binnen is. Bestellingen waarvan de aanbetaling reeds gedaan is, zijn bindend.

Prijzen

Wij zijn van BTW vrijgesteld.

Meerwerk prijzen

In principe maken we de kasten altijd uit een stuk, dus niet demontabel, hierdoor zijn de schroefgaten etc. altijd netjes weggewerkt en zie je die dus nergens. Mocht dit echter problemen geven, doordat een kast niet naar boven kan bijvoorbeeld, is het mogelijk om het meubel demontabel te maken. Dit is echter wel meer werk, de meerprijs hiervan is 125 euro, afhankelijk van het model. Vanzelfsprekend met instructies hoe het meubel in elkaar te zetten is. De meubels zijn ongelakt en kunnen zonder echt wel tegen een stootje. Voor een tafelblad etc. is het echter soms wel handig het af te lakken. Voor het lakken vragen wij een meerprijs, deze is afhankelijk van het soort meubel, dus op aanvraag. Het is ook mogelijk om aan de achterkant van een kast rekening te houden met een plint, zodat de kast netjes en strak tegen de muur staat. Is de plint lager dan het pootje, kan dit zonder een meerprijs, is de plint echter hoger dan het pootje, komt hier een meerprijs bij van 30 euro per strekkende meter.

Privacyverklaring

Sloophoutwerk.nl ontvangt persoonsgegevens van u, uiteraard doordat u een bestelling doet via het bestelformulier van de webshop, een opdracht plaatst voor het maken van een meubel, via een mail, of via Marktplaats, een advertentiekanaal voor Sloophoutwerk.nl. Lees voor dit laatste de privacyverklaring van Marktplaats. Marktplaats werkt met tijdelijke afgeschermde emailadressen, u geeft zelf uw normale mailadres door als daar om gevraagd wordt door Sloophoutwerk.nl.

Ook voor het maken van een offerte of het versturen van informatie worden uw gegevens gebruikt, uitsluitend als u daar zelf het verzoek voor ingediend hebt. Dit betreft de volgende gegevens: - uw naam - uw adres - uw emailadres - uw telefoonnummer - voor zakelijke klanten: uw BTW nummer en KvK nummer

Sloophoutwerk.nl gebruikt uw gegevens om uw bestelling te verwerken c.q. uit te voeren: het versturen per post of het maken van een afspraak voor het ophalen van het artikel in de winkel of werkplaats. Sloophoutwerk.nl verstuurt geen nieuwsbrieven en/of aanbiedingen per post of mail.

Sloophoutwerk.nl verstrekt uw gegevens niet aan derden, er is slechts een persoon verantwoordelijk voor het verwerken van uw gegevens, de eigenaar H. Visee. Niemand anders kan bij uw gegevens, de data wordt oppeslagen op de server van VDX, de webhost, dit gebeurt AVG proof.

Sloophoutwerk.nl bewaart uw gegevens niet langer dan strikt noodzakelijk om bovenstaande doelen te realiseren.

Sloophoutwerk.nl gaat heel secuur om met uw gegevens en neemt maatregelen om misbruik, onbevoegde ingang etc. aan te pakken. Als u van mening bent dat dit niet correct gebeurt, neem dan contact op per mail: renatavisee@sloophoutwerk.nl

U heeft ten alle tijden het recht uw gegevens te laten verwijderen of te corrigeren.

Deze verklaring kan worden gewijzigd indien dit nodig is. Deze wijziging kan ten alle tijden worden aangekondigd/ingezien.

Sloophoutwerk.nl (onderdeel van Recycle Houtwerk)
Vestigingsadres: Weidedreef 94, 3947 NW Langbroek
KvK: 80372708 te Amersfoort
Telefoon: 0614641254
Email: info@sloophoutwerk.nl

Betaling

(Aan)betaling uitsluitend vooraf op IBAN NL48 RABO 0362 7356 38 t.n.v. H. Visee. De restantbetaling dient uiterlijk 3 dagen voor levering van het meubel op onze rekening (zichtbaar) te zijn overgemaakt, uiteraard na het zien van foto`s van het eindresultaat.

Wet kopen op afstand/herroepingsrecht

Voor de op voorraad, dus reeds gemaakte goederen, geldt de wettelijke 14 dagen bedenktijd, niet tevreden geld terug! Het kan het gewoon worden geretourneerd, graag wel van te voren aankondigen per mail of telefoon. De verzendkosten zijn in dat geval voor eigen rekening. Dit geldt echter niet voor de in opdracht gemaakte meubels. Er is wettelijk geregeld dat hier geen bedenktijd voor is ingesteld, het meubel wordt immers speciaal voor u gemaakt. Mocht een meubel na het maken onverhoopt niet worden opgehaald, blijft de opdracht bindend: de aanbetaling wordt niet geretourneerd, we hebben uiteraard al kosten moeten maken.

Garantie

Op de meubels geven we een garantie van 1 jaar. Een klacht is gegrond als deze niet is veroorzaakt door:
- Onredelijk gebruik
- Gevolg door onoordeelkundig of oneigenlijk gebruik
- onjuiste opslag of onderhoud door koper of door derden
- kromtrekken van het hout
- het werken van hout (zie hieronder verdere uitleg)

Gezien het gaat om sloophouten meubelen, willen wij u erop wijzen dat het hout kan gaan werken. In de winter zal het, wanneer de luchtvochtigheid in huis aan de lage kant is, enigszins krimpen. Dit trekt weer weg als de luchtvochtigheid weer toeneemt. Ideaal is een luchtvochtigheid tussen de 50 en 65%. Wij geven geen garantie op het eventuele werken/kromtrekken van het hout. Wij kiezen het beste hout uit en bewerken dat met de hand en deels machinaal. De producten worden in onze eigen werkplaats gemaakt. Een van de prioriteiten is het glad maken van het hout, veel van onze meubels komen tenslotte in de kinderkamer te staan. We besteden grote aandacht aan de eindcontrole voordat een product de deur uitgaat.