__________

P
ortfolio - Bedden

__________

<< Terug

UPDATE PRIJZEN

ONDERSTAANDE MEUBELS HEBBEN WE IN DER LOOP DER JAREN TOT NU TOE GEMAAKT. DE PRIJZEN DIE VERMELD WORDEN, DIENEN DAN OOK SLECHTS ALS INDICATIE. IEDER MEUBEL IS UNIEK, DE PRIJSSTELLING HEEFT O.A. OOK TE MAKEN MET INKOOP MATERIALEN, INFLATIE, VOORRADEN ETC. ER KAN DAN OOK EEN KLEIN PRIJSVERSCHIL IN EEN NIEUW AAN TE VRAGEN OFFERTE ZITTEN!

Prijs: € 0,00
Vintage 4898

Ledikantje, gemaakt van resthout, sloophout en brocante louvredeuren. Het is zo gemaakt dat een zijkant uitneembaar is, zodat het ook als peuterbedje te gebruiken is. Het heeft een verstelbare bodem op 3 standen. De matrasmaat is 120 x 60 cm. In het hoofd- en voeteneinde zijn oude louvredeurtjes (op maat gemaakt!) verwerkt. Het is dus helemaal van massief hout gemaakt en oerstevig en zwaar. Is helemaal afgelakt met een blanke vernis op waterbasis. Een uniek handgemaakt bedje ! Vormt een set met de commode vintage 4897 elders in deze shop. Getoonde prijs is voor het ledikantje.

Prijs: € 650,-

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4878

Hoofdbord voor een 2 persoons bed, gemaakt van sloophout in allerlei naturellen, whitewash en grijze tinten. Maten: B195 x H100 cm.

Prijs: € 250,-

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4798

Eigen ontwerp stapelbed van sloophout! Uiteraard met trap om veilig in- en uit te stappen uit het bovenste bed. Nog niet op de foto: bovenaan de trap zitten 2 metalen beugels, die op elke willekeurige plek te plaatsen zijn op het bovenste bed. Er is gebruik gemaakt van allerlei naturellen, blauw, geel en grijstinten. Het frame is wit geschilderd. De matrasmaat is 90 x 200 cm. Tussen de bovenkant van het onderste matras en de bodem van het bovenste bed zit 100 cm. zodat ook volwassenen of een langere tiener normaal in het onderste bed kan gaat zitten/uitstappen. De totale hoogte is ca. 175 cm. Inclusief de lattenbodems. Het bed kan gedeeltelijk simpel uit- en weer in elkaar zodat het nog prima te vervoeren en naar boven te tillen is.

Prijs: € 995,-

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4379

Stoer 1 persoonsbed ! Dit exemplaar is gemaakt voor een jongetje wat overgaat van het ledikantje naar het 1 persoonsbed, vandaar de handige uitvalbeschermer ! Er is gebruik gemaakt van allerlei naturellen, groen en blauwtinten. Uiteraard inclusief een lattenbodem. De uitvalbeschermer is niet inclusief, deze is apart te bestellen voor 45 euro. De matrasmaat is 200 x 90 cm. Het hoofdeinde is 90 cm. hoog en het voeteneinde is 70 cm. hoog. Het geheel is afgelakt met een matte vernis, zodat het tegen een stootje kan.

Prijs: € 495,-

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4026

Mooi kinderbed, gemaakt van vrolijk sloophout. Dit exemplaar is gemaakt voor een jongen, met een uitvalbeschermer, om de overgang naar van een ledikantje naar een groot bed soepel te laten verlopen ! De matrasmaat is 90 x 200. Er zit een lattenbodem bij (niet op de foto). Het hoofdeinde is 90 cm. hg. en het voeteneinde is 70 cm. hoog. Het is superglad geschuurd en een paar keer afgelakt met een matte blanke lak. Dit bed is ook te bestellen als peuterbed met matrasmaat van 70 x 150 cm. Prijs op aanvraag. Ook kun je zelf het gewenste kleurgebruik aangeven bij je bestelling. Prijs van de uitvalbeschermer is 40 euro, uiteraard eveneens in een bijpassende kleur. Onderstaande prijs is voor een bed met bovenstaande maten inclusief een bodem.

Prijs: € 495,-
Vintage 2399

Lekker stoer ledikantje van sloophout met een neerklapbare zijkant in opdracht voor een klant gemaakt ! Met een standaard matrasmaat van 120 x 60 cm. Dit exemplaar is dus reeds verkocht. Op deze foto moest het nog verder afgewerkt en geschuurd worden. Inclusief een lattenbodem.

Prijs: € 550,-

Bekijk de tweede foto.
Vintage 2365

Een stoer 1 persoons sloophout bed in opdracht gemaakt ! Op bestelling leverbaar, je kunt zelf het gewenste kleurgebruik aangeven. De matrasmaat is 200 x 90 cm. Is ook te maken als peuterbed met een matrasmaat van 150 x 70 cm. Niet op de foto: maar het is inclusief een lattenbodem.

Prijs: € 495,-

Bekijk de tweede foto.
Vintage 1336

Eigen (nieuw) ontwerp van Bezige Bebie: schattig wiegje naar Oostenrijks Tiroler model ! Mooie gebogen vormen, komt ook bij de poten terug. Standaard wieg matrasmaat van 80 x 40 cm, matras is exclusief. Inclusief gaatjesbodem. Wiegje is gemaakt van MDF. Dit model op de foto staat in de witte grondverf. Hij is ook in andere kleuren te bestellen. Uiteraard alles met kindvriendelijke watergedragen verf ! Ook decoratie is mogelijk, bv. met Delftsblauw tegelbehang, retro behang, bloemschildering etc. Prijzen hiervoor op aanvraag. Ideaal voor de eerste paar maanden om naast je bed te zetten !

Prijs: € 195,-

Bekijk de tweede foto.