__________

O
p voorraad

__________
HS743

Eigen ontwerp eettafel. Het blad is gemaakt van een oude staldeur en sloophout in de kleuren olijf, grijs, wit, zwart en allerlei naturellen. De balken om het blad zijn olijfgroen. De tafel is 3 x afgelakt met een blanke vernis in een zijdeglans, zodat hij fijn af te nemen is en mooi glad is. De blokpoten met tussenbalk zijn 12 x 12 cm. en heel diep donkerbruin tegen het zwarte aan. Hier en daar kleine gebruikerssporen op de poten, want ze zijn gerecycled van een andere oude tafel. De poten zijn demontabel, handig voor het vervoer en tillen, want het is een erg zware tafel. De maten: L150 x B90 x H78 cm. Vanaf de grond tot de onderrand van de tafel is de hoogte 69 cm. Een echte eyecatcher waar er maar een van is ! Leuk bijvoorbeeld met de vintage stoeltjes op de foto, maar met moderne strakke stoelen ook erg fraai.

Prijs: € 295,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage/HS485

Deco kerstboom, gemaakt van sloophout. Kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Er zitten 3 plankjes aan waar je iets op kunt zetten, bijvoorbeeld een waxinelichtje. Er is de tekst `Merry Christmas` en een paar sterren op gestempeld. Je kunt hem iets schuin tegen de muur zetten, ook superleuk met lampjes er omheen uiteraard :-) Maten: H160 x 86 cm.

Prijs: € 35,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4747

Sloophouten kerstboom op standaard. Heeft allerlei kleuren, gemaakt van restjes hout uit onze meubelmakerij. Stuk voor stuk uniek. Staat stevig en is ca. 48 cm. breed en 65 cm. hoog.

Prijs: € 17,95 Bestel
Vintage 4727

Upcyclingprojekt: dit kekke compacte keukentafeltje/eettafeltje bestaat uit een onderstel van een jaren 50/60 keukentafel. Het formica blad was kapot, dit hebben we vervangen door een blad van sloophout, in een naturel & groengrijze kleurstelling. Het blad is 3 x afgelakt met een zijdeglans lak. Een fijne maat voor kleinbehuisden/studenten/stacaravan etc. De maten zijn: 91,5 x 63 x 75,5 cm. hoog.

Prijs: € 129,- Bestel

Bekijk de tweede foto.
Vintage 4486

Houten letter `L` is beplakt met losse Donald Duck plaatjes. Daarna in de vernis gezet. Een leuk en apart decoratie-item ! Is 24 cm. hoog.

Prijs: € 7,50 Bestel
Vintage 4199

Houten letters, door ons beplakt met zwart/wit plaatjes uit een oude Donald Duck. Een mooi decoratie objekt. De letters zijn 24 cm. hoog. Prijs per stuk. De S is reeds verkocht.

Prijs: € 7,50 Bestel
Vintage 3959

Upcycleprojektje: dit was zo`n hoog eiken plantentafeltje wat vroeger bij oma stond.....We hebben de poten afgezaagd en het blad rondom bekleed met afval/sloophout. Het is 22 x 25 cm. en de hoogte is 45 cm.

Prijs: € 24,95 Bestel
Vintage 2092

Oude speculaasplank in een nieuw wit jasje ! Weer eens iets anders voor aan de muur........is 13 x 45 cm. groot.

Prijs: € 12,50 Bestel